Ingredients: (per a 4 persones)
1 escorpa de Roses grossa (1kg aproxomadament)
6 patates mitjanes.
3 cebes de Figueres grosses
sal i pebre,
un gotet de vi blanc
oli d’oliva de Pau
Elaboració:
Primer de tot tallarem les patates a rodelles i la ceba a
làmines primes i ho posarem a coure junt en una paella en abundant oli calent.
Ja sabeu que si voleu anar més de pressa, posar-hi sal i tapar us ajudarà molt.
Quan les patates i la ceba han agafat una mica de color, les
retirem i les posem de llit, en una safata de forn.
Tallem escorpa en quatre supremes i les marquen en una
paella.
Un cop marcades, posem les supremes damunt del llit de patata i ceba amanits amb sal i
pebre.
Regueu el peix amb el vi blanc i un bon raig d'oli i
poseu-lo al forn calent a 170º uns 20 minuts...
Vins: Terra Remota Camino, 11. Rosat. Terra Remota. D.O. Empordà. (12 €)
Macizo, 11. Blanc. Vins del Massís. D.O. Catalunya. (16,00 €)
Macizo, 11. Blanc. Vins del Massís. D.O. Catalunya. (16,00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada