½ kg. d’anxoves de Roses del dia.
1 tomata de la pera plena.
1 tomata de la pera plena.
oli d’oliva.
farina
farina
sal.
Elaboració.
Netegeu les anxoves i els traieu les espines.
Saleu-les i enfarineu-les.
Les fregiu a la fregidora a 200 ºC.
Acompanyeu les anxoves fregides amb rodanxes fines de tomàquet de la pera plena amanit amb oli i sal.
Elaboració.
Netegeu les anxoves i els traieu les espines.
Saleu-les i enfarineu-les.
Les fregiu a la fregidora a 200 ºC.
Acompanyeu les anxoves fregides amb rodanxes fines de tomàquet de la pera plena amanit amb oli i sal.
Vins. Sinols, 11. Rosat. Empordàlia. D.O. Empordà. (4,15 €)
Veranza , 11. Rosat. Nuviana. V.T. Valle del Cinca. (4,00 €)
Veranza , 11. Rosat. Nuviana. V.T. Valle del Cinca. (4,00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada