Ingredients (per a 2 persones)
300 gr. de patates kennebek.
2 potes grosses de pop bullides
pebre vermell picant
pimentón de la Vera dolç
1 cullerada mantega.
un raig de crema de llet
sal i pebre.
sal màldon
oli. d’oliva verge de Pau
Elaboració.
Per fer el parmentier (*) bulliu les patates, i un cop
bullides les passeu pel passapuré, hi poseu la mantega, la crema de llet, sal i
pebre... I ho barregeu tot ben barrejat.
Poseu el parmentier en els plats i aplaneu-lo.
Talleu les potes del pop en rodanxes ben fines i les poseu
damunt del parmetier.
Escalfeu-ho 1 minut al microones.
Amaniu el pop amb la sal màldon del prebre vermell picant,
el pimentón de la Vera i un bon raig d’oli.
Vins. Cap de Creus
Nacre, 11. Negre. Joan Sardà. (6.,95 €)
Rime Blanc,
10. Blanc. Acústic Celler. (14,00 €)
Tierra de
Fernández Gómez. 11. Blanc. Agrícola Labastida. (7,00 €)
Paul
Jaboulet Parallèle 45 Côtes Du Rhône Blanc 2011 (9,00 €)
(*) La recepta del parmentier me l'ha ensentada en Sito
Manzano, cuiner del restaurant NU de Girona
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada