Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

dissabte, 3 d’agost del 2013

Rossinyols amb botifarra esparracada.



Ingredients per a 2 persones

300 g. de rossinyols del país.
1 botifarra de porc duroc.
oli d’oliva verge de la Cooperativa de l’Espluga de Francolí.
sal i pebre.

Elaboració.

Poseu una mica d’oli a la paella amb els rossiyols, i espereu que deixin anar l’aigua i aquesta s’evapori.
Mentre tant, haurem posat la botifarra a coure a la brasa.
Un cop s’ha evaporat l’aigua dels rossinyols, els salem i empebrem.
Un cop cuita la botifarra, l’esparraquem i l’afegim a la paella amb els rossinyols i ho rossegem tot plegat una estoneta. Seguidament hi posem un bon raig d’oli d’oliva verge de la Cooperativa de l’Espluga de Francolí, i ho remenem i ho deixem coure tot plegat durant un parell de minuts.

Vins:  Álex, 12. Rosat. Viñedos de Calidad. D.O. Navarra. (5,90 €)
           Petit Clos dels Oms, 12. Rosat. Bodegues ca n'Estella.  D.O. Penedés. (4,00 €)
           Sinols, 09. Negre. Empordàlia. D.O. Empordà. (6,00 €)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada