Ingredients per a 2 persones.
4 talls de bacallà del morro dessalat
300 g. de rossinyols
4 grans d'all
2 cebes tendres grosses.
farigola
llorer
¼ de bitxo
oli d'oliva verge de l’Empordà
sal i pebre.
Elaboració
Per començar, en un cassó amb oli abundant, poseu-hi els grans d'all, el bitxo, el llorer, la farigola i el bacallà i deixeu-ho confitar a foc suau durant uns 15 minuts.
En una cassola amb un bon raig d’oli poseu-hi la ceba tallada en juliana a coure amb foc baix.
Quan la ceba estigui confitada hi poseu els rossinyols i els deixeu coure fins que perdin l’aigua, els saleu i empebreu.
A continuació hi afegiu el bacallà i l’esmicoleu a trossos no gaire petits...
Lligueu el pil-pil amb l’oli de confitar el bacallà
Vins: Atrium Cabernet Sauvignon, 09. Negre. Torres. D.O.Penedés. (9,20 €)
Viña Gravonia, 02. Blanc. Viña Tondonia. D.O. Rioja. (13,00 €)
Nelin, 10. Blanc. Clos Mogador. D.O. Priorat. (27,00 €)
Te molt bona pinta això, ho tastarem de bon segur no ho dubtis
ResponEliminaSalut
Manel Baxerias
www.irreductibles.cat