Ingredients.
400 gr. de patates kennebek.
1 llauna de tonyina Massó.
2 pastanagues.
150 gr. de mongetes tendres fines.
2 pastanagues.
150 gr. de mongetes tendres fines.
100 g d’olives farcides La Española.
1 pebrot escalivat.
2 cullerades de maionesa Hellmann’s.
Elaboració.
Es bullen les patates amb pela. Es deixen
refredar, es pelen i es tallen a daus.
Es bullen les pastanagues tallades a daus. (10 ninuts)
Es bullen les mongetes tendres fines (6 minuts) i es tallen a tossets.
Es bullen les pastanagues tallades a daus. (10 ninuts)
Es bullen les mongetes tendres fines (6 minuts) i es tallen a tossets.
Es picolen les olives farcides i el pebrot
escalivat. S’esmicola la tonyina.
Es posen tots els ingredients en un plat
fondo, s’hi afegeix la maionesa, i es barreja tot ben barrejat..
S’acompanya amb uns crostonets de pa.
Vins: Gramona Font Jui Xarel·lo, 11. Blanc.
Gramona. D.O. Penedés. (11,00 €)
Circe, 11. Blanc. Avelino Vegas. D.O. Rueda. (9,50 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada