Ingredients: (per a 2 persones)
6 palpissos de xai.
400 gr. de rossinyols
2 grans d’all.
julivert
sal i pebre.
oli d’oliva verge d’Espolla.
Preparació...
Saleu els palpissos i els poseu a la graella a coure a la brasa.
Poseu una mica d’oli a la paella amb els rossinyols, i
espereu que deixin anar l’aigua i aquesta s’evapori.
A continuació els saleu i empebreu, i hi afegiu l’all i
julivert ben picadets.
Seguidament hi poseu un bon raig d’oli d’oliva verge
d’Espolla, i ho remeneu tot plegat durant un parell de minuts.
Vins: Ysios, 06. Negre. Bodegas Ysios. (18,00 €)
Dido, 10. Negre. Venus la Universal. (12,80 €)
Vins: Ysios, 06. Negre. Bodegas Ysios. (18,00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada