Ingredients.
2 serrans panegals. (300 gr. cada un)
2 serrans panegals. (300 gr. cada un)
1 tomàquet cor de bou.
1 pebrot vermell.
oli d’oliva verge
sal i pebre.
Elaboració:
Elaboració:
Talleu el pebrot a tires llargues, partiu el tomàquet del llarg i ho poseu tot
plegat a la brasa.
Netegeu els panegals, els feu un parell de talls al llom, els saleu i empebreu i els poseu a coure a la brasa..
Quan tot plegat estigui cuit, poseu sal al pebrot i al tomàquet, ho poseu tot junt en un plat i ho amaniu amb un bon raig d’oli.
Vins: Terra Remota Camino, 11. Rosat. Terra Remota. D.O. Empordà. (12,00 €)
Macizo, 11. Blanc. Vins del Massís. D.O. Catalunya. (16,00 €)
Netegeu els panegals, els feu un parell de talls al llom, els saleu i empebreu i els poseu a coure a la brasa..
Quan tot plegat estigui cuit, poseu sal al pebrot i al tomàquet, ho poseu tot junt en un plat i ho amaniu amb un bon raig d’oli.
Vins: Terra Remota Camino, 11. Rosat. Terra Remota. D.O. Empordà. (12,00 €)
Macizo, 11. Blanc. Vins del Massís. D.O. Catalunya. (16,00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada