Ingredients (per a 2 persones)
2 supremes de lluerna de 150 gr.
1 ceba tendra
1 ceba tendra
1 patata monalissa.
½ pebrot vermell
½ albergínia
½ albergínia
oli d'oliva d'Espolla.
sal i pebre.
Elaboració.
Talleu les verdures i les poseu a coure a la brasa.
Poseu la panxa al foc. Quan la planxa estigui ben calenta saleu les supremes i les hi poseu a coure amb un rajolí d’oli.
Un cop cuites les verdures i la lluerna ho emplateu, saleu les verdures, empebreu la lluerna i ho amaiu tot plegat amb un bon raig d’oli.
Poseu la panxa al foc. Quan la planxa estigui ben calenta saleu les supremes i les hi poseu a coure amb un rajolí d’oli.
Un cop cuites les verdures i la lluerna ho emplateu, saleu les verdures, empebreu la lluerna i ho amaiu tot plegat amb un bon raig d’oli.
Vins. Sinols, 11. Rosat. Empordàlia. D.O. Empordà. (4,15 €)
Veranza,
11. Rosat. Nuviana. V.T. Valle del Cinca. (4,00 €)
Un plat molt sa i deliciós, Salvi!
ResponEliminaGràcies Marina...
ResponElimina