Ingredients: (per a 2 persones)
2 talls d’onglet de vedella
300 g de mongets tendres.
3 tires de cansalada fumada
300 g de mongets tendres.
3 tires de cansalada fumada
sal
oli d'oliva
Preparació:
Posarem a bullir els mongets tendres amb una
mica de sal. Han de bullir ¼ d’hora a
foc mitjà.. Un cop cuits els
escorrem.
Mentre tant haurem posat l’onglet a coure a la
brasa.
Un cop cuits els mongets, posem en una paella
un raig d’oli i la cansalada tallada a
trossets i la rossegem, a continuació hi afegim els mongets i ho rossegem tot
plegat una estoneta.
Muntem el plat amb l’onglet salat, empebrat i amanit
amb un raig d'oli.
Vins: Raimat Clamor, 11, Negre. Bodega Raimat. D.O. Costers
del Segre. (4,25 €)
Sinols, 09. Negre. Empordàlia. D.O. Empordà. (6,00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada