Ingredients:
- 1 kg. Vedella tallada a bistecs petits
- 50 g. Moixernons secs
- 2 Cebes trinxades
- 2 Tomàquets trinxats
- 1 Copa de vi blanc
- un raig de Brandi
- Farina
- Oli
- Sal
- Aigua
Per fer la picada:
- 12
ametlles torrades
- 2 Alls
- Julivert
- 1 nyora
- 1 carquinyoli
Preparació:
1.- Deixeu els moixernons en remull fins que
s'hidratin.
2.- Salpebreu, enfarineu i fregiu la carn en
una cassola amb oli, i reserveu-la.
3.- En el mateix oli feu un sofregit
concentrat amb la ceba i el tomàquet.
4.- Afegiu-hi la carn, tireu-hi el brandi i
tot seguit tireu-hi el vi blanc i deixeu-lo reduir.
5.- Afegiu-hi aigua fins a cobrir i deixeu-ho
coure a foc suau fins que la carn sigui tendra.
6.- Escorreu els bolets, sequeu-los i
passeu-los lleugerament per la paella i afegiu-los a la cassola amb la carn.
7.- Quan faltin 10 minuts per acabar afegiu-hi
la picada.Vins: Gran Coronas, 08. Negre. Bodegas Torres. D.0. Penedés. (13,25 €)
Sela, 10. Negre. Bodegas Roda. D.O. Rioja. (15,00 €)
Bo, Salvi, bo!
ResponEliminaEl vaig fer exacta com dius i m va surti boníssim!, moltes gràcies x la recepta
ResponElimina