2 rogers de 250 g
2 filets d'anxova
2 filets d'anxova
sal
pebre
2 decilitres d'oli
d'oliva
el suc d’una taronja
el suc d’una taronja
Elaboració.
Traiem les espines i fem unes supremes que posem a marinar amb l'oli d'oliva, el
suc de la taronja í
les anxoves durant un parell d'hores.
Amb una mica del
mateix oli, coem en una paella els rogers durant tres minuts. Es guarden en un
plat a la vora del foc, mentre deixem reduir l'oli amb el suc de la taronja,
després d'haver-hi esclafat les anxoves.
Posem aquesta salsa
per sobre els rogers i ho servim.
Vins: Macizo, 11. Blanc. Vins del Massís. D.O. Catalunya. (16,00 €)
Gaba do Xil Mencia, 11. Negre. Vinos Telmo Rodríguez. D.O Valdeorras. (8,75 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada