Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

divendres, 29 de novembre del 2013

Rogers al perfum d’anxoves.


Aquesta recepta és d'en Jaume Subirós del Motel Empordà.


Ingredients: per a 2 persones:

2 rogers de 250 g
2 filets d'anxova
sal
pebre
2 decilitres d'oli d'oliva
el suc d’una taronja

Elaboració.

Traiem les espines i fem unes supremes que posem a marinar amb l'oli d'oliva, el
suc de la taronja í les anxoves durant un parell d'hores.
Amb una mica del mateix oli, coem en una paella els rogers durant tres minuts. Es guarden en un plat a la vora del foc, mentre deixem reduir l'oli amb el suc de la taronja, després d'haver-hi esclafat les anxoves.
Posem aquesta salsa per sobre els rogers i ho servim.

Vins: Macizo, 11. Blanc. Vins del Massís. D.O. Catalunya. (16,00 €)  
        Gaba do Xil Mencia, 11. Negre. Vinos Telmo Rodríguez. D.O Valdeorras. (8,75 €)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada