Ingredients per a 2
persones
300 g. de rovellons del
país.
1 botifarra de porc
duroc.
oli d’oliva verge de
la Cooperativa de l’Espluga de Francolí.
sal i pebre.
Elaboració.
Poseu una mica d’oli
a la paella amb els rovellons, i espereu que deixin anar l’aigua i aquesta
s’evapori.
Mentre tant, haurem
posat la botifarra a coure a la brasa.
Un cop s’ha evaporat
l’aigua dels rovellons, els salem i empebrem.
Un cop cuita la
botifarra, l’esparraquem i l’afegim a la paella amb els rovellons i ho rossegem
tot plegat una estoneta. Seguidament hi posem un bon raig d’oli d’oliva verge
de la Cooperativa de l’Espluga de Francolí, i ho remenem i ho deixem coure tot
plegat durant un parell de minuts.
Vins: Álex, 12. Rosat. Viñedos de Calidad. D.O.
Navarra. (5,90 €)
Petit Clos dels Oms, 12. Rosat.
Bodegues ca n'Estella. D.O. Penedés.
(4,00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada