Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

dimarts, 12 de novembre del 2013

Rovellons amb botifarra negra.



Ingredients (per a 4 persones)

600 g. de rovellons del país.
1 botifarra negra.
oli d’oliva verge de de Pau
sal i pebre.

Elaboració.

Poseu una mica d’oli a la paella amb els rovellons i espereu que deixin anar l’aigua i aquesta s’evapori.
Mentrestant, haureu tallat la botifarra negra a rodanxes primes.
Un cop s’ha evaporat l’aigua dels  rovellons, els salem i empebrem.
Afegim la botifarra a la paella amb els rossinyols i ho rossegem tot plegat una estoneta. Seguidament hi posem un bon raig d’oli d’oliva verge de Pau i ho remenem i ho deixem coure tot plegat durant un parell de minuts més.

Vins: Álex, 12. Rosat. Viñedos de Calidad. D.O. Navarra. (5,90 €)
         Petit Clos dels Oms, 12. Rosat. Bodegues ca n'Estella.  D.O. Penedès. (4,00 €)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada