Ingredients (per a 4 persones)
600 g. de rovellons del país.
1 botifarra negra.
oli d’oliva verge de de Pau
sal i pebre.
sal i pebre.
Elaboració.
Poseu una mica d’oli a la paella amb els rovellons
i espereu que deixin anar l’aigua i aquesta s’evapori.
Mentrestant, haureu tallat la botifarra negra
a rodanxes primes.
Un cop s’ha evaporat l’aigua dels rovellons, els salem i empebrem.
Afegim la botifarra a la paella amb els
rossinyols i ho rossegem tot plegat una estoneta. Seguidament hi posem un bon
raig d’oli d’oliva verge de Pau i ho remenem i ho deixem coure tot plegat
durant un parell de minuts més.
Vins: Álex, 12. Rosat. Viñedos de Calidad. D.O. Navarra. (5,90 €)
Petit Clos dels Oms, 12. Rosat. Bodegues ca n'Estella. D.O. Penedès. (4,00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada