Ingredients (per a 4 persones)
300 g. de rovellons del país.
300 g de ceps frescos.
300 g de ceps frescos.
1 magret d’ànec..
oli d’oliva verge de de Pau
oli d’oliva verge de de Pau
sal i pebre.
Elaboració.
Marqueu el magret d’ànes en una paella i
despereu que deixi anar una mica de greix.
Retireu-lo, separeu el greix de
la carn i talleu la carn a tires fines.
Netegeu els rovellons i els ceps i els talleu
a trossos. Poseu una mica d’oli a la paella amb els rovellons i els ceps i
espereu que deixin anar l’aigua i aquesta s’evapori. Un cop s’ha evaporat
l’aigua dels bolets, els salem i
empebrem.
A continuació afegim els talls de magret a la paella amb els bolets i
ho rossegem tot plegat una estoneta. Seguidament hi posem un bon raig d’oli
d’oliva verge de Pau, ho remenem i ho
deixem coure durant un parell de minuts més.
Vins: Ysios, 06. Negre. Bodegas Ysios.
(18,00 €)
Dido, 10. Negre. Venus la Universal. (12,80 €)
Dido, 10. Negre. Venus la Universal. (12,80 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada