¾ de kg. de culata de vedella tallada a tacs.
½ kg de llenegues. Si pot ser, llenega negra,
però amb llenega blanca o gris també queda molt bé.
2 cebes petites
3 grans d’all
1 brick de brou de carn
una copeta de brandy
farina
oli d’oliva.
sal i pebre.
Elaboració.
sal i pebre.
Elaboració.
Comencem salant i enfarinant la carn i
posant-la a marcar en una cassola amb poc oli. Fem enrossir el tall fins que la
farina quedi un pèl pressa i torradeta. Apartem el tall.
A continuació hi posem la ceba picada ben
prima amb força oli i també hi afegim 2 grans d’all picats.
Mentre es cou la ceba, netegem les llenegues i les posem a coure en una paella amb un all picat i un raig d’oli. Un cop cuites les salem i empebrem.
Quan la ceba estigui rossa, hi afegim la copa de brandy i remenem un parell de minuts.
Mentre es cou la ceba, netegem les llenegues i les posem a coure en una paella amb un all picat i un raig d’oli. Un cop cuites les salem i empebrem.
Quan la ceba estigui rossa, hi afegim la copa de brandy i remenem un parell de minuts.
A continuació afegim el tall i els bolets a la
cassola i afegim brou de carn fins a tapar el tall. I a partir d'aquí,
paciència i foc molt lent i anar afegint caldo si veiem que se'l veu massa.
Ha de coure al voltant d’una hora i mitja.
Vins: Gran Coronas, 08. Negre. Bodegas Torres. D.0. Penedés. (13,25 €)
Sela, 10. Negre. Bodegas Roda. D.O. Rioja. (15,00 €)
Ha de coure al voltant d’una hora i mitja.
Vins: Gran Coronas, 08. Negre. Bodegas Torres. D.0. Penedés. (13,25 €)
Sela, 10. Negre. Bodegas Roda. D.O. Rioja. (15,00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada