Quan era petit la meva mare ens feia “revoltijo” per sopar, un cop a la setmana
Ingredients.
2 ous de gallina de pagès.
2 tomàquets del bitxo
50 g. de pernil dolç.
farigola
farigola
oli d’oliva
1 llesca de pa de pagès.
sal
Elaboració.
Pelem i ratllem els tomàquets, els posem a sofregir a la
paella juntament amb un raig d’oli, sal i
uns brins de farigola.
Quan falta poc perquè estiguin sofregits hi afegim el pernil dolç tallat a quadradets i ho deixem acabar de sofregir.
Deixatem els ous, els salem i els afegim a la paella, anem remenant i deixem coure fins assolir el punt de cocció dels nostre gust.
Quan falta poc perquè estiguin sofregits hi afegim el pernil dolç tallat a quadradets i ho deixem acabar de sofregir.
Deixatem els ous, els salem i els afegim a la paella, anem remenant i deixem coure fins assolir el punt de cocció dels nostre gust.
Posem el “revoltijo” al centre del plat i l’acompanyem
amb la llesca de pa de pagès torrada.
Vins: Floresta Negre, 11. Pere Guardiola. D.O.
Empordà. (4,00 €)
Acústic, 11. Rosat. Acústic Celler. D.O. Montsant. (10,00 €)
Acústic, 11. Rosat. Acústic Celler. D.O. Montsant. (10,00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada