Ingredients (per a 4 persones)
400 gr. de penne rigatte.
30 gr. de mantega,
100 gr de formatge parmesà.
250 cc de crema de llet,
nou moscada ratllada
dos rovells d'ou
dos rovells d'ou
pebre negre mòlt..
sal
Preparació.
Poseu els penne rigatte a bullir en aigua abundant amb oli, sal i dues fulles de llorer, fins que quedin al "dente" i els poseu a escórrer..
En una paella gran hi poseu la mantega, la crema de llet, nou moscada ratllada i el pebre negre molt.... i deixeu reduir una mica i hi afegiu els dos rovells d'ou, la pasta cuita i el formatge ratllat..
Barregeu-ho tot ben barrejat durant un parell de minuts, i ja està.
Vins.. Floresta
Negre, 11. Pere Guardiola. D.O. Empordà. (3,90 €)
Sela, 10, Negre. Bodegas Roda, D.O. Rioja. (15,00 €)
Sela, 10, Negre. Bodegas Roda, D.O. Rioja. (15,00 €)
Viña Gravonia, 02. Blanc. Viña Tondonia. D.O. Rioja. (13,00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada