Ingredients per a 4 persones
½ kg carbassa
del violí
1 dl d’oli d’oliva
½ l.
d’aigua
1 ceba
1 l. de llet
sal i pebre
Elaboració:
En una cassola sofregiu la ceba ben trinxada
amb l’oli d’oliva fins que comenci a enrossir. En aquest moment afegiu-hi la
polpa del rabequet, que tindreu tallada a daus, i deixeu-la ofegar una mica.
Afegiu-hi l’aigua i deixeu que bulli a foc
baix per tal que els talls de rabequet es desfacin i que tot plegat
s’espesseixi bé i es redueixi.
Passeu-hi i el túrmix.
A mitja cocció tireu-hi la llet i rectifiqueu de sal i pebre.
Nota. Aquesta recepta també es pot fer amb carbassa de rabequet.
Passeu-hi i el túrmix.
A mitja cocció tireu-hi la llet i rectifiqueu de sal i pebre.
Nota. Aquesta recepta també es pot fer amb carbassa de rabequet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada