Ingredients per a 4 persones..
300 g. d’arròs
dels estanys de Pals
¼ de
conill tallat a trossets.
¼ de pollastre tallat a trossets
200 g. de gambes fresques de Roses.
½
pebrot vermell.
2 tomàquets madurs
200 g. de mongeta tendra rodona
6 bledes grosses.
6 bledes grosses.
3 grans d’all.
farigola
1 cullerada de pebre vermell dolç,
safrà
oli d’oliva
sal i pebre negre
julivert
Elaboració.
Es trosseja el conill, el pollastre i les
verdures,.
Es col·loca el wok en el foc amb un raig
d'oli. En primer lloc hi saltegem les gambes i les reservem...
Salpebrem el conill i el pollastre i el
fregim. Un cop fregit s’hi afegeix l'all
tallat a rodanxes fines i es sofregeix lleugerament, seguidament s’hi afegeix
el pebrot tallat a daus i es sofregeix una estoneta. A continuació s’hi afegeix la tomata pelada i
tallada a daus, uns brins de farigola i el safrà. Un cop sofregit hi afegim les
mongetes tendres i les bledes i el julivert picat. Es cobreix amb aigua calenta
i ho deixem coure tot plegat uns 15 minuts..
Es mira el punt de sal i s’afegeix l’arròs i les gambes Ha de coure 15 minuts.
Un cop cuit es tapa el wok i es deixa reposar 5 minuts més.
Vi: Terra Remota Caminante, 11. Blanc. D.O. Empordà. (16,00 €)
Es mira el punt de sal i s’afegeix l’arròs i les gambes Ha de coure 15 minuts.
Un cop cuit es tapa el wok i es deixa reposar 5 minuts més.
Vi: Terra Remota Caminante, 11. Blanc. D.O. Empordà. (16,00 €)
Terra Remota Camino, 10. Negre.
D.O. Empordà. (15,00 €)
quin arròs, Salvi! Avui no podríem demanar-li més color...! Petons
ResponEliminaGràcies Marina
ResponElimina