Ingredients: (per a 2 persones)
1 onglet
de vedella de 300 gr.
100 g. de rossinyols
100 g. de rovellons.
100 g. de ceps
100 g. de trompetes de la mort.
100 g. de rovellons.
100 g. de ceps
100 g. de trompetes de la mort.
100 g de camagrocs
2 grans d’all.
julivert
sal i pebre.
oli d’oliva verge d’Espolla.
Preparació.
Saleu l’onglet i el poseu sencer a la graella. Al començament l’heu de coure amb la graella
alta girant-lo sovint.
Quan estigui cuit al punt que us agrada,
l’arrebateu baixant la graella arran de
la brasa.
Escaldeu els ceps i els talleu a làmines.
Netegeu la resta dels bolets.
Poseu una mica d’oli a la paella amb els bolets barrejats, i espereu que deixin anar l’aigua i que aquesta s’evapori.
Poseu una mica d’oli a la paella amb els bolets barrejats, i espereu que deixin anar l’aigua i que aquesta s’evapori.
A continuació els saleu i empebreu, i hi
afegiu l’all i julivert ben picadets.
Seguidament hi poseu un bon raig d’oli d’oliva
verge d’Espolla, i ho remeneu tot plegat durant un parell de minuts.
El plat es presenta amb l’onglet tallat a
rodanxes i empebrat, i la barreja de bolets al costat.
Vins: Ysios, 06. Negre. Bodegas Ysios. (18,00 €)
Dido, 10. Negre. Venus la Universal. (12,80 €)
Dido, 10. Negre. Venus la Universal. (12,80 €)
Fa salivera el teu plat, Salvi!!! Anem a buscar bolets demà, a veure si també podem fer aquest platillo!! Petons
ResponEliminaGràcies Marina,,,
ResponElimina