Ingredients per a dues persones.
3 ous de granja.
1 manat d’alls tendres.
julivert
2 llesques de pa de pagès primes.
1 tomàquet de penjar.
sal
oli d’oliva de Pau.
Preparació..
En una paella hi poseu un raig d’oli, els alls
tendres tallats a tires, i ho deixeu sofregir una estoneta...
Bateu els ous en un plat fondo, i hi afegiu
els alls i el julivert picat i la sal corresponent... i ho remeneu ben
remenat...
A continuació feu la truita procurant que
quedi crueta de dins.
La podeu acompanyar amb el pa torrat sucat amb
tomata.
Vins: Alsina & Sardà. Muscat de llàgrima,
11. Rosat. D.O. Penedès. (5,00 €)
Vilarnau Pinot Noir, 11. Rosat. Castell de Vilarnau. D.O. Penedès (6,00 €)
Vilarnau Pinot Noir, 11. Rosat. Castell de Vilarnau. D.O. Penedès (6,00 €)
Aquesta és la meva truita preferida, amb alls tendres, i també la d'all i julivert. T'hi has fixat que t'ha quedat com una forma de cara, amb el pa? Quina gràcia! Apunto els vins.
ResponElimina