4 tassetes d'arròs
2 colomins.
200 g de ceps
200 g de ceps
2 cebes
2 grans d'all
1 copeta de vi ranci
1 manat d'herbes (api, porro, pastanaga, etc.)
farigola
oli
sal i pebre
Per a la picada
1 fetges del colomí
1 gra d'all
clau d'espècia
canyella
julivert
Preparació
Talleu els colomins a quarts petits. Feu
enrossir les carcasses dels colomins en una cassola amb un raig d'oli a foc
moderat. Un cop daurats els ossos, cobriu-los generosament amb aigua, afegiu-hi
el manat d'herbes i deixeu bullir el conjunt fins a obtenir un bon brou.
Mentre s'acaba de coure el brou, saleu i
daureu els trossos de colomí en una cassola amb oli i, quan siguin ben rossos,
afegiu-hi les cebes i els alls picats i una branqueta de farigola. Quan la ceba
comenci a canviar de color aboqueu-hi la copeta de vi ranci, una llossada de
brou i els ceps que haurem escaldat. Deixeu reduir el suc durant un quart
d'hora.
A continuació
hi tireu les quatre tassetes d'arròs. Cobriu-ho tot amb brou i deixeu-ho
coure deu minuts.
Salteu a la paella el fetge de conill i
barregeu-lo amb la resta d'ingredients de la picada. Un cop llesta, desfeu-la
amb una mica de brou, aboqueu-la a la cassola i espereu que s'acabi de coure
l'arròs, afegint-hi alguna llossada més de brou si cal.
Vins: Vinya Escudé Merlot Rosat, 10. D.O.
Penedés. (7,00 €)
Pétalos del Bierzo, 11. Negre. Herederos
J. Palacios. D.O Bierzo. (13,50 €)
Parxet. Cava brut. D.O. Cava. (8,50 €)
Parxet. Cava brut. D.O. Cava. (8,50 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada