Ingredients per a 3 persones
2 colomins..
50 g. de cansalada viada
300 g de ceps frescos.
1 ceba tendre.
1 tomàquet del bitxo gros
1 copeta de vi ranci,
1 copeta d’anís sec
½ got de brou o d’aigua
farina,
llorer,
farigola,
uns tors de canó de canyella
pebre, oli, sal.
Preparació
Netegeu els colomins i partiu-los a octaus, amaniu-los amb sal i pebre al gust.
Talleu la cansalada a trossets petits i la poseu a sofregir en una cassola amb una mica d'oli. Seguidament hi afegiu els colomins i els sofregiu una estoneta més...
Ja daurats els colomins, s'incorporen la ceba tallada. Quan hagi pres una mica de color, hi afegiu ramet d'herbes fet amb canyella, llorer i farigola. S'ofega tot a foc lent i, quan la ceba estigui tendra, s'agreguen la tomata pelada i ben picada..
Quan hagi sofregit una estona hi afegiu el vi ranci i l’anís..
Espereu dos minuts i espolseu una mica de farina al damunt, remeneu i hi afegiu el brou... Tapeu i deixeu coure a foc lent..
A part, es netegen els ceps i s’escalden sencers..
A mitja cocció hi afegiu el ceps tallats a talls mitjanets.
Deixeu coure mitja horeta més...
Vins: Ysios, 06. Negre. Bodegas Ysios. D.O. Rioja. (18,00 €)
Dido, 10. Negre. Venus la Universal. D.O. Montsant. (12,80 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada