Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

divendres, 18 d’octubre del 2013

Remenat de tonyina sobre llit de tomàquet de la pera plena.


Ingredients.

2 ous de gallina de pagès.
1 llauna petita de tonyina
1 tomàquet de la pera plena
orenga seca.
oli d’oliva
1 llesca de pa de pagès.
julivert.
sal

Elaboració.

Obrim la llauna, posem la toyina escorreguda en un platet i l’esmicolem.
Deixatem els ous i els salem, els posem a la paella juntament amb la tonyina deixem coure  poc a poc sense deixar de remenar, quan arribi al punt de cocció desitjat, apaguem el foc.
Tallem la tomata en rodanxes fines, les posem al plat, l’amanim amb oli i sal i espolsem una mica d’orenga al damunt.
Posem el remenat al centre del plat, amb una mica de julivert picat al damunt.
Acompanyem el plat amb la llesca de pa de pagès torrada.

Vins: Floresta Negre, 11. Pere Guardiola. D.O. Empordà. (4,00 €) 
           Acústic, 11. Rosat. Acústic Celler. D.O. Montsant. (10,00 €)

2 comentaris:

  1. Amb la variant que jo en dic tomàquet de pera ple, aquesta recepta que ens presentes és fàcil, bona, original, ho té tot per un bon sopar!

    ResponElimina