Ingredients.
2 ous de gallina de pagès.
1 llauna petita de tonyina
1 tomàquet de la pera plena
orenga seca.
oli d’oliva
1 llesca de pa de pagès.
julivert.
1 llesca de pa de pagès.
julivert.
sal
Elaboració.
Obrim la llauna, posem la toyina escorreguda
en un platet i l’esmicolem.
Deixatem els ous i els salem, els posem a la
paella juntament amb la tonyina deixem coure
poc a poc sense deixar de remenar, quan arribi al punt de cocció
desitjat, apaguem el foc.
Tallem la tomata en rodanxes fines, les posem al plat, l’amanim amb oli i sal i espolsem una mica d’orenga al damunt.
Tallem la tomata en rodanxes fines, les posem al plat, l’amanim amb oli i sal i espolsem una mica d’orenga al damunt.
Posem el remenat al centre del plat, amb una
mica de julivert picat al damunt.
Acompanyem el plat amb la llesca de pa de pagès torrada.
Acompanyem el plat amb la llesca de pa de pagès torrada.
Vins: Floresta Negre, 11. Pere Guardiola. D.O.
Empordà. (4,00 €)
Acústic, 11. Rosat. Acústic Celler. D.O. Montsant. (10,00 €)
Acústic, 11. Rosat. Acústic Celler. D.O. Montsant. (10,00 €)
Amb la variant que jo en dic tomàquet de pera ple, aquesta recepta que ens presentes és fàcil, bona, original, ho té tot per un bon sopar!
ResponEliminaI sa!!!
ResponElimina