Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

dissabte, 15 de març del 2014

Múrgules amb compota de poma i micuit d’ànec sobre llit de poma i reducció de Porto.


Ingredients...

3 pomes
1 cullerada de sucre
1 llimona
50 grams de mantega
20 múrgules mitjanes 
120 grams de foie d’ànec (mi cuit)
200 grams de compota de poma
2 pomes golden
150 cl. de Porto (per fer la reducció)

Elaboració

Per fer la compota de poma, necessitarem 3 pomes tallades, una cullerada de sucre, unes gotes de llimona, 50 gr. de mantega i ho posarem tot a la Termomix a 100ºC durant 10 minuts.
Per fer la reducció de Porto posarem el vi en una cassola amb una culleradeta de sucre i un raig de vinagre i fem la reducció a foc lent.
Per fer el llit de poma tallem les pomes a rodanxes guixudetes i les passarem per la planxa.
Passem les múrgules per la paella..
Acabarem el plat posant la poma al fons, les múrgules, la compota i el foie mi cuit, salsarem amb la reducció de porto.

Vi:
 Cuñas Davia, 08. Blanc. Bodegas Valdavia. D.O. Ribeiro. (9,10 €)

1 comentari: