Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

diumenge, 22 de setembre del 2013

Carpaccio d’ous de reig.




Aquesta recepta me l’ha ensenyada la meva bona amiga Carme Vidal, que té una casa a Tapis i troba els ous de reig a tocar la porta.

Ingredients

4 ous de reig tancats.
oli d’oliva Dauro
vinagre de Mòdena
sal.

Elaboració.

Netegeu els ous de reig i talleu-los a làmines molt fines.
Col·loqueu-los damunt d’una safata, l’un al costat de l’altre sense que es tapin els uns amb els altres.
Els amaniu amb un raig d’oli Dauro, unes gotes de vinagre de Mòdena i la sal.
Poseu la safata 5 minuts al congelador i ja podeu servir...

Vins: Cuñas Davia, 08. Blanc. Adegas Valdavia. D.O. Ribeiro. (9,10 €)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada