Ingredients (per a 2 persones)
6 espatlletes de conill
1 ceba tendra
1 ceba tendra
½ pebrot vermell
½
albergínia
oli d'oliva d'Espolla.
sal i pebre.
Elaboració.
Quan
la brasa estigui a punt saleu les espatlletes i les poseu a la brasa amb un rajolí d’oli
juntament amb les verdures tallades
Un cop tot plegat estigui cuit ho emplateu, saleu les verdures, empebreu les espatlletes i ho amaniu amb un bon raig d’oli.
Un cop tot plegat estigui cuit ho emplateu, saleu les verdures, empebreu les espatlletes i ho amaniu amb un bon raig d’oli.
Vins: Sàtirs negre, 05. Negre.
Celler Arché Pagès. D.O. Empordà. (9,50 €)
Castell de les Pinyeres, 08. Negre. Celler el Masroig. D.O. Montsant. (7,50 €)
Castell de les Pinyeres, 08. Negre. Celler el Masroig. D.O. Montsant. (7,50 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada