Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

dijous, 26 de setembre del 2013

Esqueixada de bacallà.


Ingredients 

400 g de bacallà remullat.
2 tomàquets de la pera plena.
12 olives kalamata.
oli d’oliva grec Campo Navarino
sal
pebre negre.

Elaboració.

Esqueixeu el bacallà i poseu-lo en una safata.
Netegeu i peleu els tomàquets,  talleu-los a quadratets i poseu-los a la safata amb el bacallà..
Traieu els pinyols de les olives i talleu-les a tires.
Les poseu a la safata hi ho barregeu i ho amaniu tot plegat amb sal, pebre i oli abundant..

Vi: Cap de Creus Corall 11. Negre. Joan Sardà.  D.O. Empordà. (6.95 €)

1 comentari:

  1. Que bona que és, l'esqueixada!! I l'has fet amb les olives talladetes i tot!! Fantàstic.

    ResponElimina