Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

divendres, 6 de setembre del 2013

Espinacs amb panses, pinyons, i truita a la francesa.

Ingredients per a 2 persones.

½  kg  d'espinacs
4 ous de gallina de pagès 
1 gra d'all
50 g de pinyons
50 g de panses de Màlaga sense cues
sal
oli

Preparació

Es renten bé els espinacs, es fan bullir en aigua amb una mica de sal durant 5 minuts i s'escorren bé.
En una paella s'hi posa oli, i quan és ben calent s'hi afegeix un all i s'enrosseix, després es treu i es llença, s'hi posen els pinyons i, quan agafen color, s'hi tiren les panses.
Els espinacs es tallen ben petits i s'aboquen a la paella. Es fregeix tot a foc lent i es rectifica de sal.
El baten els ous i es fan les dues truites a la francesa. 

Vins: Alsina & Sardà. Muscat de llàgrima, 11. Rosat. D.O. Penedès. (5,00 €)
         Vilarnau Pinot Noir, 11. Rosat. Castell de Vilarnau. D.O. Penedès (6,00 €)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada