Ingredients per a 2 persones.
½
kg d'espinacs
4 ous de gallina de pagès
1 gra d'all
1 gra d'all
50 g de pinyons
50 g de panses de Màlaga sense cues
sal
oli
Preparació
Es renten bé els espinacs, es fan bullir en
aigua amb una mica de sal durant 5 minuts i s'escorren bé.
En una paella s'hi posa oli, i quan és ben
calent s'hi afegeix un all i s'enrosseix, després es treu i es llença, s'hi
posen els pinyons i, quan agafen color, s'hi tiren les panses.
Els espinacs es tallen ben petits i s'aboquen
a la paella. Es fregeix tot a foc lent i es rectifica de sal.
El baten els ous i es fan les dues truites a
la francesa.
Vins: Alsina & Sardà. Muscat de
llàgrima, 11. Rosat. D.O. Penedès. (5,00 €)
Vilarnau
Pinot Noir, 11. Rosat. Castell de Vilarnau. D.O. Penedès (6,00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada