Ingredients: (per a 2 persones)
1 onglet de vedella de 300 gr.
2 ous de reig mitjans.
sal i pebre.
oli d’oliva verge d’Espolla.
Preparació.
Saleu l’onglet i el poseu sencer a la graella.
Al començament l’heu de coure amb la graella alta girant-lo sovint.
Quan estigui cuit al punt que us agrada, l’arrebateu baixant la graella arran de la brasa.
Poseu d’oli a la paella amb els ous de reig tallats a tires amples i els saltegeu.
A continuació els saleu i empebreu, i ho remeneu tot plegat durant un parell de minuts.
El plat es presenta amb l’onglet empebrat i amanit amb un raig d’oli, amb els ous de reig al costat.
Vins: Ysios, 06. Negre. Bodegas Ysios. (18,00 €)
Dido, 10. Negre. Venus la Universal. (12,80 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada