Ingredients per a 4 persones
300 g. d'espaguetis
150 ml. d'oli d'oliva verge
60 g de formatge Grana Padano o parmesà Regiano ratllat
50 g de pinyons
10 fulles d'alfàbrega
½ gra d'all
2 fulles de llorer
sal gruixuda marina
Elaboració.
Posem a aigua abundant a bullir en una olla grossa amb sal un raig d’oli i dues fulles de llorer. Quan estiguin cuits els colem.
Mestre els espaguetis es couen, posem en un morter els pinyons (poden estar prèviament daurats en una paella), amb uns grans de sal gruixuda marina, les fulles d'alfàbrega i l'all. Piquem i afegim l'oli d'oliva i ho remenem. A continuació hi incorporem el formatge ratllat i tornem a picar tot el conjunt.
Posem el espaguetis al plats, quatre cullerades de pesto al damunt i decorem amb una mica de formatge ratllat.
Vins: Morlanda Blanc, 11. Blanc. Viticultors del Priorat. (11,50 €)
Amaren, 10. Blanc. Bodegas Amaren. D.O. Rioja. (13,00 €)
Guigal Cotes du Rhone Blanc, 2011. (17,00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada