Ingredients.
2 ous de gallina de pagès.
1 llauna petita de tonyina
1 tomàquet de la pera plena
1 tomàquet de la pera plena
orenga seca.
oli d’oliva
oli d’oliva
sal
Elaboració.
Obrim la llauna, posem la toyina escorreguda
en un platet i l’esmicolem.
Deixatem els ous i els salem, els posem a coure i deixem que és formi una capa una mica gruixada, posem la tonyina esmicolada al damunt i embolcallem el farcit amb la capa d’ou. Girem la truita amb compte perquè no es trenqui i l’acabem de coure.
Deixatem els ous i els salem, els posem a coure i deixem que és formi una capa una mica gruixada, posem la tonyina esmicolada al damunt i embolcallem el farcit amb la capa d’ou. Girem la truita amb compte perquè no es trenqui i l’acabem de coure.
Tallem la tomata en rodanxes fines, les posem
al plat, l’amanim amb oli i sal i espolsem una mica d’orenga al damunt.
Posem la truita al centre del plat i servim.
Posem la truita al centre del plat i servim.
Vins: Floresta Negre, 11. Pere Guardiola. D.O. Empordà. (4,00 €)
Acústic, 11. Rosat. Acústic Celler. D.O. Montsant. (10,00 €)
Fàcil i boníssima sobre tot si els ingredients són "naturals".
ResponElimina