Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

divendres, 13 de setembre del 2013

Truita de tonyina sobre llit de tomàquet.


Ingredients.

2 ous de gallina de pagès.
1 llauna petita de tonyina
1 tomàquet de la pera plena
orenga seca.
oli d’oliva
sal

Elaboració.

Obrim la llauna, posem la toyina escorreguda en un platet i l’esmicolem.
Deixatem els ous i els salem, els posem a coure i deixem que és formi una capa una mica gruixada, posem  la tonyina esmicolada al damunt i embolcallem el farcit amb la capa d’ou. Girem la truita amb compte perquè no es trenqui i l’acabem de coure.
Tallem la tomata en rodanxes fines, les posem al plat, l’amanim amb oli i sal i espolsem una mica d’orenga al damunt.
Posem la truita al centre del plat i servim.

Vins: Floresta Negre, 11. Pere Guardiola. D.O. Empordà. (4,00 €)
         Acústic, 11. Rosat. Acústic Celler. D.O. Montsant. (10,00 €)

1 comentari: