Ingredients:
150 g de mantega a temperatura ambient.
75 g de sucre glass.
1 cullerada d'aroma de vainilla.
½ culleradeta de sal.
250 g farina.
Elaboració:
Batre la mantega i el sucre glass amb les varetes. Una vegada estigui tot integrat, afegir l’aroma i batre de nou.
Barrejar la farina amb la sal i anar afegint-la a la massa amb una llengua de silicona.
Formar una bola amb la massa i embolicar-la amb paper film.
Guardar a la nevera un mínim de 2 hores.
Estirar la massa amb un corró a 8 mm de grossor.
Utilitzar un tallador de galetes amb la forma desitjada.
Col·locar les galetes a la safata del forn sobre un paper de fornejar.
Fornejar a 170º uns 12-15 minuts.
Deixar refredar.
Conservar en un recipient hermètic.
Vi: Garnatxa de l’Empordà. Castillo de Peralada. D.O Empordà. (14,00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada