Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

dimecres, 27 de febrer del 2013

Estofadet de carxofes amb cloïsses.



Ingredients
(per a 2 persones)

300 g de cloïsses.
4 carxofes.
1 ceba de Figueres mitjana.
½ porro
4 grans d'all.
½ got de vi blanc.
dues rodanxes de bitxo
julivert abundant,.
oli d'oliva d'Espolla.
sal.

Elaboració.

Es posen a sofregir els alls tallats a rodanxes i quan comencen a canviar de color s'hi posa la ceba tallada i el porro tallats ben fins. Es sofregeix fins que la ceba quedi transparent.
A continuació s'hi afegeixe el vi blanc, i es cou una estona fins que el vi hagi reduit...
Seguidament s'hi posen les carxofes tallades a octaus, el bitxo i el julivert i es barreja tot plegat durant un parell de minuts.
A continuació s'hi posa l'aigua bullent procurant que no cobreixi les verdures...
Es deixa coure 10 minuts...
Quan falten cinc minuts per acabar de coure l'arròs, s'hi posen les cloïsses, es tapa la cassola i s'acaba de coure a foc mitjà.

Vi. Sinols 11. Rosat.  Empordàlia. D.O Empordà. (4,15 €)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada