Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

dissabte, 9 de febrer del 2013

Onglet amb salsa de mostassa.


Ingredients.

Un tros d’onglet de 200 g.
1 patata kennebek.
2 xampinyons.
20 cl. de brou de carn
10 cl. de crema de llet.
una culleradeta de mantega.
una culleradeta de mostassa.
una copeta de conyac.
oli per fregir.
sal i pebre.

Elaboració:

Per fer la salsa de mostassa.
Tallem els xampinyons a rodanxes fines i els posem en una paella m la mantega amb una mica de sal i pebre....
Quan comencen a rossejar hi afegim el brou de carn i deixem reduir durant 5 minuts.
Quan hagi reduït ho posem tot en un pot hi ho passem pel turmix..
Ho tornem a posar a la paella i hi afegim la mostassa i el conyac...
Remenem una mica i a continuació hi afegim la crema de llet i deixem reduir fins que la salsa quedi espesseta...
Mentre estàvem fent la salsa haurem posat l’onglet a la brasa, i un cop cuit (al nostre gust), el posem al plat i el salem i empebrem...
Per acabar cobriu l’onglet amb la salsa de mostassa..
Podeu acompanyar l’onglet amb unes patates fregides tallades  primetes.

Vins: Sinols, 06. Negre. Empordàlia. D.O. Empordà. (13,50 €)
           
Cepa, 21, 09. Negre. Bodegas Cepa 21. D.O. Ribera del Duero. (17,00 €)
           Abadia Retuerta Especial, 09. Negre. V.T. de Castilla y Leon. (18,00 €)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada