Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

dijous, 25 de juliol del 2013

Anxoves de Roses amb llit de tomata de la pera plena



Ingredients per a dues persones..

8 anxoves de Roses salades.
1 tomata de la pera plena grossa.
oli d’oliva verge de la Cooperativa de l’Espluga de Francolí.
sal.

Elaboració.

Obriu les anxoves amb els dits, treieu les espines i les restes de les tripes i les ben esbandiu sota l'aixeta.Les poseu en remull en aigua abundant durant una hora i mitja.  Canvieu l’aigua cada 20 minuts.
Un cop dessalades les poseu a escórrer en una escorredora..

Un cop escorregudes  les poseu en una plata i les cobriu amb l’oli d’oliva i les deixeu reposar una horeta més.
Talleu la tomata en rodanxes fines i les poseu en un plat.
Saleu la tomata i poseu les anxoves amb l'oli al damunt.

Vins. Sinols, 11. Rosat. Empordàlia.  D.O. Empordà. (4,15 €)                  Veranza , 11. Rosat. Nuviana. V.T. Valle del Cinca. (4,00 €)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada