Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

dissabte, 13 d’abril del 2013

Confit d’ànec amb poma i patata.




Ingredients:

2 cuixes d'ànec en confit
2 pomes Golden
1 patata gran
2 cebes tendres
sal i pebre.
sucre
mantega
oli d’oliva.

Preparació:

En primer lloc traiem el greix a les cuixes, el reservem, i posem les cuixes en una safata d'anar al  forn.
Tallem la patata en rodanxes i la ceba en juliana., les salem i empebrem  i les fem lentament en el greix de l'ànec i una mica d’oli.
En una paella hi posem la mantega, les pomes tallades a octaus i una mica de sucre..  La coem a poc a poc fins que quedi rossa.
Mentre tant haurem posat les cuixes al forn a gratinar a 180º durant 10 minuts...

Vins:  -Flor d’Albera, 10. Blanc. Celler Martí Fabra. (11,50 €)
            -Bourgogne Rouge "Pinot Fin", 2011. Negre. Geantet-Pansiot. (21,00 €)
            -Beronia Graciano, 10. Negre. Bodegas Beronia. (11,25 €)

-----------

Cliqueu el següent enllaç per veure com s'elabora el confit d'ànec.


http://cuinadelcalciner.blogspot.com.es/2013/01/confit-danec.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada