Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

dissabte, 19 d’octubre del 2013

Onglet de vedella a la brasa amb barreja de bolets.




Ingredients: (per a 2 persones)

1 onglet  de vedella de 300 gr.
100 g. de rossinyols
100 g. de rovellons.
100 g. de ceps
100 g. de trompetes de la mort.
100 g de camagrocs
2 grans d’all.
julivert
sal i pebre.
oli d’oliva verge d’Espolla.

Preparació.

Saleu l’onglet  i el poseu sencer a la graella. Al començament l’heu de coure amb la graella alta girant-lo sovint.
Quan estigui cuit al punt que us agrada, l’arrebateu  baixant la graella arran de la brasa.
Escaldeu els ceps i els talleu a làmines. Netegeu la resta dels bolets.
Poseu una mica d’oli a la paella amb els bolets barrejats, i espereu que deixin anar l’aigua i que aquesta s’evapori.
A continuació els saleu i empebreu, i hi afegiu l’all i julivert ben picadets.
Seguidament hi poseu un bon raig d’oli d’oliva verge d’Espolla, i ho remeneu tot plegat durant un parell de minuts.
El plat es presenta amb l’onglet tallat a rodanxes i empebrat, i la barreja de bolets al costat.

Vins: Ysios, 06. Negre. Bodegas Ysios. (18,00 €)
         Dido, 10. Negre. Venus la Universal. (12,80  €)

2 comentaris:

  1. Fa salivera el teu plat, Salvi!!! Anem a buscar bolets demà, a veure si també podem fer aquest platillo!! Petons

    ResponElimina