Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

dilluns, 4 de novembre del 2013

“Revoltijo”


Quan era petit la meva mare ens feia “revoltijo” per sopar, un cop a la setmana

Ingredients.

2 ous de gallina de pagès.
2 tomàquets del bitxo
50 g. de pernil dolç.
farigola
oli d’oliva
1 llesca de pa de pagès.
sal

Elaboració.

Pelem i ratllem els tomàquets, els posem a sofregir a la paella juntament amb un raig d’oli, sal i uns brins de farigola. 
Quan falta poc perquè estiguin sofregits hi afegim el pernil dolç tallat a quadradets i ho deixem acabar de sofregir.
Deixatem els ous, els salem i els afegim a la paella, anem remenant i deixem coure fins assolir el punt de cocció dels nostre gust.
Posem el “revoltijo” al centre del plat i l’acompanyem amb la llesca de pa de pagès torrada.

Vins: Floresta Negre, 11. Pere Guardiola. D.O. Empordà. (4,00 €)
          Acústic, 11. Rosat. Acústic Celler. D.O. Montsant. (10,00 €)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada