Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

dimarts, 5 de novembre del 2013

Sopa de carbassa del violí


Ingredients
per a 4 persones

½  kg carbassa del violí
1 dl d’oli d’oliva
½  l. d’aigua
1 ceba
1 l. de llet
sal i pebre

Elaboració:

En una cassola sofregiu la ceba ben trinxada amb l’oli d’oliva fins que comenci a enrossir. En aquest moment afegiu-hi la polpa del rabequet, que tindreu tallada a daus, i deixeu-la ofegar una mica.
Afegiu-hi l’aigua i deixeu que bulli a foc baix per tal que els talls de rabequet es desfacin i que tot plegat s’espesseixi bé i es redueixi.
Passeu-hi i el túrmix.

A mitja cocció tireu-hi la llet i rectifiqueu de sal i pebre. 

Nota. Aquesta recepta també es pot fer amb carbassa de rabequet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada