Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

diumenge, 17 de novembre del 2013

Rovellons i ceps amb magret d’ànec


Ingredients (per a 4 persones)

300 g. de rovellons del país.
300 g de ceps frescos.
1 magret d’ànec..
oli d’oliva verge de de Pau
sal i pebre.

Elaboració.

Marqueu el magret d’ànes en una paella i despereu que deixi anar una mica de greix.  Retireu-lo, separeu el greix  de la carn i talleu la carn a tires fines.
Netegeu els rovellons i els ceps i els talleu a trossos. Poseu una mica d’oli a la paella amb els rovellons i els ceps i espereu que deixin anar l’aigua i aquesta s’evapori. Un cop s’ha evaporat l’aigua dels  bolets, els salem i empebrem.
A continuació afegim els  talls de magret a la paella amb els bolets i ho rossegem tot plegat una estoneta. Seguidament hi posem un bon raig d’oli d’oliva verge de Pau,  ho remenem i ho deixem coure durant un parell de minuts més.

Vins: Ysios, 06. Negre. Bodegas Ysios. (18,00 €)
           Dido, 10. Negre. Venus la Universal. (12,80  €)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada