Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

dissabte, 7 de desembre del 2013

Bisbalenc.


Aquesta recepta me l’ha ensenyada la meva bona amiga del Casal del Pescador de Roses Carme Ribas Delclós

Ingredients.

1 làmina de pasta  de full
confitura de cabell d’àngel
1 rovell d’ou
50 g  de pinyons
sucre.

Elaboració.

Deixateu el rovell d’ou amb una mica d’aigua.
Mulleu una plata d’anar al forn amb aigua i col·loqueu-hi al damunt la pasta de full (de llargada uns 29 cm) Pinteu amb el rovell d’ou les dues vores llargues de la pasta de full.
Poseu una tira de dos dits d’ample i un dit de gruix de confitura de cabell d’àngel en el centre de la pasta de full. Enrotlleu-lo com un braç de gitano.
Pinteu la part de dalt amb el rovell d’ou, escampeu-hi els pinyons i sucre al damunt Poseu-ho a coure al forn 35 minuts, a 180º
Bon profit.

Vi. Garnatxa de Garriguella elaborat per en Simon Casanovas.

2 comentaris:

  1. Boníssim, Salvi! Jo sóc de la zona de l'Empordà, de Palamós, i algun diumenge anem a comprar-ne a la Bisbal perquè a casa sempre ens ha fet tornar bojos de tan bo com és! T'ha quedat molt bonic.

    ResponElimina
  2. Gràcies Marina...
    Aquest l'ha fet la meva amiga Carme Ribas...

    ResponElimina