Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

dissabte, 14 de desembre del 2013

Déntol a la brasa.


Ingredients per a 2 persones.

1 déntol de ¾ de kg aproximadament.
4 patates monalissa
oli d’oliva verge
sal i pebre.

Elaboració:

Netegeu el déntol i el partiu pel mig del llarg,  el saleu i empebreu i el poseu a coure a la brasa amb un rajolí d’oli..
Talleu les patates a rodanxes, les saleu i les poseu a coure al forn amb un raig d’oli.
Quan tot plegat estigui cuit, ho poseu tot junt en un plat i ho amaniu amb un bon raig d’oli.

Vins: Terra Remota Camino, 11. Rosat. Terra Remota. D.O. Empordà. (12,00 €) 
         Macizo, 11. Blanc. Vins del Massís. D.O. Catalunya. (16,00 €)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada