Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

dilluns, 23 de desembre del 2013

Entrecot de bou amb salsafins i salsa de Cabrales


Ingredients...

una peça d'entrecot de bou de 250 g.
10 salsafins:
40 g de Cabrales.
30 g. de mantega.
1 dl. de crema de llet.
1 copeta de brandy.
sal i pebre.

Elaboració...

Netegeu i peleu els salsafins  i els poseu a bullir durant 15 minuts
Quan estiguin cuits els coleu, els enfarineu, els fregiu i els reserveu en in plat amb paper de cuina.
Poseu una paella al foc amb la mantega, quan estigui fosa hi poseu el formatgede Cabrales.  Quan el formatge s’hagi desfet hi afegiu el brandy i deixeu reduir una estoneta... Hi afegiu la crema de llet  i una mica de pebre i ho deixeu coure tot plegat a poc a poc, remenant de tant en tant fins que hagi reduït a la meitat..
Poseu el filet a la brasa i el rostiu al vostre gust.
Poseu el filet al plat al costat dels salsafins i el saleu i l’empebreu..
Cobriu-ho tot plegat amb la salsa de Cabrales...

Vi: Font de la Figuera, 09. Negre. Clos Figueras. D.O. Priorat. (24,00 €) 
     Sela, 10. Negre. Bodegas Roda. D.O. Rioja. (15,00 €)
     Pie Franco, 06. Negre. Pad. Vitícola Casa Castillo. D.O. Jumilla. (31,00 €)

3 comentaris:

  1. ohhhh, m'encanta! I ara que ho veig, fa temps que no en menjo!!! Apuntadíssima!

    ResponElimina
  2. Les salses de formatge que acompanyen els entrecots sempre em perdren. I si aquest formatge és un cabrales, de gust intens i aroma potent... doncs ja dic vinga, som-hi! Bon Nadal

    ResponElimina
  3. Blackjack is Blackjack, not other casino games
    If 논산 출장샵 you are looking 구리 출장안마 for 하남 출장마사지 a 하남 출장마사지 casino that doesn't give blackjack, you should check the table below. 과천 출장마사지 Blackjack is one of the most popular variations of blackjack, and

    ResponElimina