Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

dijous, 3 de gener del 2013

Espatlla de xai a la brasa amb rossinyols.



Ingredients: (per a 2 persones)

1 espatlla de xai tallada a llonzes.
400 gr. de rossinyols.
2 grans d’all.
julivert
sal i pebre.
oli d’oliva verge d’Espolla.

Preparació...
Heu de coure la carn a poc a poc, i girant-la sovint.
Saleu-la un cop cuita.
Poseu una mica d’oli a la paella amb els rossinyols, i espereu que deixin anar l’aigua i aquesta s’evapori.
A continuació els saleu i emprebreu, i hi afegiu l’all i julivert ben picadets.
Seguidament hi poseu un bon raig d’oli d’oliva verge d’Espolla, i ho remeneu tot plegat durant un parell de minuts.

Vins:  Sàtirs Negre  05. Celler Arché Pagès. (9,50 €)

           Valderiz, 09. Negre. Bodegas y Viñedos Valderiz. (18,00 €)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada