Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

diumenge, 30 de juny del 2013

Spaghetti amb tòfona, rovell d’ou i mascarpone.





Ingredients.

500 g de pasta seca.
150 g de formatge mascarpone.
mitja  tòfona negra
4 rovells d'ou
formatge parmesà ratllat
2 fulles de llorer
oli d'oliva
sal i pebre negre acabat de moldre

Preparació.

Col·locar 4 litres d'aigua en una olla gran a foc fort amb una cullerada d'oli, la sal i el llorer.
Quan l'aigua per la pasta estigui bullint, i la salsa fora del foc, afegir la pasta tota d'una vegada, remenant fins que estigui submergida del tot.
Ratllem la tòfona. Batem els rovells amb el formatge mascarpone amb una mica de sal i pebre..
Quan la pasta estigui cuita al “dente”, la colem i la posem en una cassola.
Hi afegim la tofona ratllada i barregem.
A continuació hi afegim els rovells amb els mascarpone i tonem a barrejar..
Ho servim amb una mica de formatge parmesà ratllat damunt dels spaghetti.

Vins: Morlanda Blanc, 11. Blanc. Viticultors del Priorat. (11,50 €)
           Amaren, 10. Blanc. Bodegas Amaren.  D.O. Rioja. (13,00 €)
           Guigal Cotes du Rhone Blanc, 2011. (17,00 €)

1 comentari:

  1. Hola,
    Muy rico, pero la foto no hace justicia para nada, la comida entra por los ojos.
    Saludos

    ResponElimina