Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

dijous, 8 d’agost del 2013

Onglet amb mongets tendres i cansalada.


Ingredients: (per a 2 persones)

2 talls d’onglet de vedella
300 g de mongets tendres.
3 tires de cansalada fumada
sal
oli d'oliva

Preparació:

Posarem a bullir els mongets tendres amb una mica de sal. Han de bullir ¼ d’hora a  foc mitjà..  Un cop cuits els escorrem.
Mentre tant haurem posat l’onglet a coure a la brasa.
Un cop cuits els mongets, posem en una paella un raig d’oli  i la cansalada tallada a trossets i la rossegem, a continuació hi afegim els mongets i ho rossegem tot plegat una estoneta.
Muntem el plat amb l’onglet salat, empebrat i amanit amb un raig d'oli.

Vins:  Raimat Clamor, 11, Negre. Bodega Raimat. D.O. Costers del Segre. (4,25 €)
           Sinols, 09. Negre. Empordàlia. D.O. Empordà. (6,00 €)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada