Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

dissabte, 3 d’agost del 2013

Pop a la gallega amb parmentier.

Ingredients (per a 2 persones)

300 gr. de patates kennebek.
2 potes grosses de pop bullides
pebre vermell picant
pimentón de la Vera dolç
1 cullerada mantega.
un raig de crema de llet
sal i pebre.
sal màldon
oli. d’oliva verge de Pau

Elaboració.

Per fer el parmentier (*) bulliu les patates, i un cop bullides les passeu pel passapuré, hi poseu la mantega, la crema de llet, sal i pebre... I ho barregeu tot ben barrejat.
Poseu el parmentier en els plats i aplaneu-lo.
Talleu les potes del pop en rodanxes ben fines i les poseu damunt del parmetier.
Escalfeu-ho 1 minut al microones.
Amaniu el pop amb la sal màldon del prebre vermell picant, el pimentón de la Vera i un bon raig d’oli.

Vins.  Cap de Creus Nacre, 11.  Negre. Joan Sardà. (6.,95 €)
           Rime Blanc, 10. Blanc. Acústic Celler. (14,00 €)
           Tierra de Fernández Gómez. 11. Blanc. Agrícola Labastida. (7,00 €)
           Paul Jaboulet Parallèle 45 Côtes Du Rhône Blanc 2011 (9,00 €)

(*) La recepta del parmentier me l'ha ensentada en Sito Manzano, cuiner del restaurant NU de Girona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada