Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

divendres, 30 d’agost del 2013

Palpissos de xai ala brasa amb rossinyols.


Ingredients: (per a 2 persones)

6 palpissos de xai.
400 gr. de rossinyols
2 grans d’all.
julivert
sal i pebre.
oli d’oliva verge d’Espolla.

Preparació...

Saleu els palpissos i els poseu a la graella  a coure a la brasa.
Poseu una mica d’oli a la paella amb els rossinyols, i espereu que deixin anar l’aigua i aquesta s’evapori.
A continuació els saleu i empebreu, i hi afegiu l’all i julivert ben picadets.
Seguidament hi poseu un bon raig d’oli d’oliva verge d’Espolla, i ho remeneu tot plegat durant un parell de minuts.

Vins:  Ysios, 06. Negre. Bodegas Ysios. (18,00 €)           
           Dido, 10. Negre. Venus la Universal. (12,80  €)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada